Zakelijke mogelijkheden

Molecule Meditatiekussens
Molecule Meditatiekussens
Molecule Meditatiekussens

Ontdek hoe je met ons samenwerkt.
Wanneer je een retreat organiseert, waarborg je dat de deelnemers bijvoorbeeld geïnspireerd, gemotiveerd en/of ontspannen huiswaarts keren. In hoeverre bied jij als facilitator en spaceholder een compleet programma aan, inclusief nazorg? Inspireer je de deelnemers om na thuiskomst de opgedane kennis verder te integreren? Dan begint het namelijk pas! Op eigen benen, terug in het dagelijkse leven, zonder jouw persoonlijke aandacht.

Vaak zijn we op zoek naar handvatten om deze motivatie en het positief geïnspireerde gevoel vast te houden. Een fysiek product dat tijdens het retreat veel gebruikt is, kan hierbij helpen.

Bij thuiskomst kunnen wij een meditatie poef, eventueel voorzien van jouw bedrijfslogo, laten bezorgen bij de deelnemers. Het meditatiekussen krijgt de functie van een anker. Bij het zien van het kussen ontstaat er een positieve herinnering aan jouw retreat, waarmee motivatie vrijkomt om nieuw gedrag voort te zetten. Zo verlengt het enthousiaste gevoel en ontstaat er een langdurige binding met deze persoon.

Wil je de deelnemers een ervaring geven die thuis verder gaat en heb je interesse in het zakelijk inkopen van onze handgemaakte poefs? Neem voor meer informatie contact met ons op.

darceysupelli_judith-5-verkleind.jpg