top of page

Verzenden & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden bij het afronden van je bestelling berekend en zijn afhankelijk van de hoeveelheid en de productkeuze. Over het algemeen gelden de volgende kosten:

Brievenbuszending binnen Nederland: €3,95
Pakketzending binnen Nederland: €5,95
Vloermatras binnen Nederland: v.a. €9,95

Brievenbuszending naar België: €5,95

Pakketzending naar België: €7,95
Vloermatras naar België: v.a. €11,95

Voor bestellingen op maat hanteren we andere verzendkosten; dit gebeurt in overleg met jou als koper. Het is ook mogelijk om jouw bestelling gratis op te halen bij ons atelier in Utrecht. Voor een afhaalafspraak graag mailen naar info@moleculecushions.nl.

Kan ik een bestelling retourneren?

Mocht je je bestelling hebben afgerond en toch nog een wijziging willen aanbrengen neem dan per mail contact op met Molecule Meditatiekussens. Stuur jouw bericht naar info@moleculecushions.nl. Wanneer mogelijk wordt je wijziging nog doorgevoerd.
 

Als de aankoop toch niet helemaal naar wens is, kun je het product retourneren binnen 2 weken na het bezorgmoment. Neem voorafgaand aan het retoursturen van jouw pakket contact met ons op om de zending aan te melden. De kosten voor de retourzending zijn te allen tijde voor jouw eigen rekening. Wij accepteren alleen retourzendingen van items die via deze website gekocht zijn. Het is niet mogelijk om bestellingen kosteloos om te ruilen; je dient zelf een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webwinkel. Heb je een gift ontvangen bij je bestelling? We verzoeken je deze met je retour mee terug te sturen. Het staat Molecule Meditatiekussens vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Molecule Meditatiekussens accepteert geen retourzendingen van beschadigde artikelen of artikelen met vlekken.

Op bestelling gemaakte artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Mocht je vooraf stoffen willen bekijken om er zeker van te zijn dat het materiaal voldoet aan jouw wensen, dan kunnen wij jou een stof staaltje toesturen. Stof samples bestel je in de webshop of neem voor advies contact met ons op.

 

Als je een offerte voor een specifieke bestelling wilt, of een afwijkende maat of materiaal wenst, dan kun je met ons contact opnemen via e-mail: info@moleculecushions.nl.


Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat.
 


Adres voor retourzendingen

Molecule Meditatiekussens
Oudenoord 330
3513 EX Utrecht
Nederland

bottom of page