top of page
Geef jouw meditatiekussen of yogabolster een nieuwe uitstraling

Herken je dat je eens in de zoveel tijd jouw interieur wilt veranderen? Een andere kleur verf op de muur, een nieuwe bank of wellicht een geheel andere stijl wanneer je bent verhuisd. Bij ons kun je ook terecht voor losse buitenhoezen. Op die manier blenden jouw yoga accessoires altijd mooi bij jouw interieur. Nu én alle jaren die volgen. Investeer je in een Molecule, dan houd je jouw leven lang plezier van het kussen.

Heb je al een yoga- of meditatiekussen in huis van een ander merk? Zelfs dan kun je jouw yoga benodigdheden een nieuwe, luxe uitstraling geven. Zodat de kussens wél onderdeel vormen van de leefruimte en ze op de bank kunnen blijven liggen.


Waar moet ik op letten?
Onze buitenhoezen passen het mooist om een meditatiekussen met een doorsnede van 33cm en hoogte 14cm (of breder en hoger). De bolsterhoezen passen om kussens van 60cm lang bij 20cm hoog (of groter). Je ritst de hoes in een handomdraai om het binnenkussen heen. Wanneer je jouw bolsterhoes vervangt, adviseren we zo nodig eerst een beetje vulling uit het binnenkussen te halen en naderhand weer toe te voegen.

 

Hoezen voor meditatiekussens en yogabolsters vind je op de desbetreffende productpagina. Losse katoenen binnenhoezen en boekweitkaf vind je ook in de webshop.

Molecule Meditatiekussens buitenhoes.jpg
bottom of page